STA Direktörü Fatih Yaman ve Araştırma Ekibinin Ziyareti

whatsapp_image_2023_05_31_at_15.54.45.jpeg (118 KB)

STA Direktörü Fatih Yaman ve araştırma ekibi 29 Mayıs’ta Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Müdürlüğünü Prof. Dr. Esra Yüksel Acı’nın üstlendiği araştırma merkezinde, STA’nın eğitim, araştırma ve yayın faaliyetlerini tanıttık. Araştırma merkezinin sivil toplum ve yeşil ekonomi odaklı çevresel, sosyal ve ekonomik sürdürülebilirlik ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar üzerine konuştuk. Yüksel Acı, Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yayımlanan “Sivil Toplum Kuruluşlarının Sivil Toplum Algısı Analizi” çalışmasını tanıttı.

Marmara Üniversitesi’nde Gönüllülük Faaliyetleri Koordinatörlüğünü de yürütmekte olan Acı, hâlihazırda Yeşil Akademi Platformu ile birlikte yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile STA arasında kurulabilecek olası işbirliklerini istişare ettiğimiz görüşmemizi İKAM Yeşil Ekonomi Raporu ve Sivil Toplum Dizisi takdimiyle sonlandırdık.